En ny tjänst för flyttstädning

Jämför offerter på flyttstädning

Nu finns det en ny tjänst tillgänglig för er som behöver hjälp med flyttstädning. På BraStäd.com kan ni, genom ett formulär, samla in offerter från flera städfirmor på er lokala ort. Ni slipper att ringa runt till flera olika städföretag.

BraStäd tycker att det ska vara enkelt och smidigt att jämföra städfirmor online.  

BraGruppen som driver jämförelsesidan BraStäd.com har utvecklat en helt kostnadsfri tjänst där du som behöver flyttstädning enkelt och oerhört smidigt kan samla in offerter från flera olika städföretag på er ort. Allt detta genom ett enda formulär. Detta underlättar hemstädningen för er så att ni kan lägga all er tid och fokus på andra saker.

Få hjälp av BraStäd.com när ni ska boka flyttstädning

Är det dags att flytta till ett nytt hem? Då kan det vara väldigt skönt att boka flyttstäd så att ni kan fokusera fullt ut på er nya bostad. Det ska vara roligt att flytta till ert nya hem. Låt inte flyttstädning av er gamla bostad dra ner den härliga känslan av ett nytt hem. 

Vi har skapat en kostnadsfri tjänst där ni som behöver flyttstädning enkelt och smidigt kan samla in offerter från flera olika städföretag på er ort. Allt detta genom ett enda formulär. Vi underlättar flyttstädningen för er så att ni kan lägga fullt fokus på ert nya hem istället.

När ni bestämt ett flyttdatum så är det dags för er att boka en flyttstädning av ert nuvarande hem. Att lägga tid på att städa i ordning något ni ska flytta ifrån kan kännas tråkigt och omotiverande. Även om så är fallet är det väldigt viktigt att lämna ert gamla hem i gott skick och det görs absolut enklast genom att boka en flyttstädning.

När ni bokar ett flyttstäd så kommer ert gamla hem skina och ni kan stolt lämna över nycklarna till nästa ägare eller hyresgäst. Om ni bor i hyresrätt minskar det även risken att behöva betala onödiga avgifter till er hyresvärd för att det inte är städat enligt överenskommet. 

Läs mer om flyttstädning nedan:

Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning Göteborg

Flyttstädning Malmö

____

Behöver ert företag hjälp med att ranka högre organiskt på Google? Läs mer om SEO (sökmotoroptimering) här