Prisvärd flyttstädning i Stockholm

Prisvärd flyttstädning i Stockholm

Prisvärd flyttstädning i Stockholm garanteras då du anlitar oss på Anettes Flyttstädning Sverige AB. Idag när vi haft pandemi, krig i Ukraina, och en pågående inflation så gör det att det är än viktigare att hålla koll på sin ekonomi. Vi tar hand om städningen i samband med din flytt i Stockholm, så du slipper den stressen. Det sista du vill tänka på när du är stressad inför en flytt är flyttstädning. Att köpa och flytta in i ett nytt hem är en stor uppgift som ibland kan vara överväldigande. Det tar mycket energi, koncentration och tid att tömma bostaden, flytta och göra sig hemmastadd i sin nya bostad. Att mitt i allt detta behöva ta ta extra tid och ägna sitt hjärta och själ åt att städa upp efter en flytt kan vara en börda för många människor. Lämna det till proffsen och fokusera på ditt nya hem och de minnen som det kommer att skapa. Minska stressen av det mödosamma och ibland tråkiga arbetet med att flytta till någon annan, utan att behöva oroa dig för om din flyttstädning klarar besiktning eller inte. Vi erbjuder även flyttstädning i Stockholm, Uppsala, Västerås, Göteborg, Malmö.

  • Kostnadsfri offert
  • Prisvärd
  • Generösa garantier

Städfirma Stockholm med kvalitet

Städfirma Stockholm med kvalitet och garantier får du när du anlitar oss. Redan då du sagt upp din gamla bostad kan det vara värt att börja planera din flytt. Man kan i god tid innan köpa hem flyttkartonger och avsätta en yta i bostaden för de kartonger du i förväg kan packa, med saker du inte kommer att använda innan du flyttat. Du kan säga upp dina abonnemang knytna till gamla bostaden så inga avtal glöms då du vet ditt stoppdatum. Glöm ej att passa på att gå igenom dina saker som du samlat på dig genom åren, många av dina saker flyttas med till bostad efter bostad. Det är bättre att du då sorterar upp dina ägodelar och lämnar in på loppis till försäljning. Det är väl bättre med en slant att göra något kul för än att samla allt fler kartonger som bara tar onödig plats, och tar på dina krafter att bäras emellan bostäderna vid flyttar.

Dödsbostädning och tömning i Stockholm

Dödsbostädning och tömning i Stockholm är definitivt värt att ta hjälp med när du mist någon. Ett dödsbo har nog mycket som praktiskt ska tas om hand, abonnemang som ska avslutas, och alla papper som ska fyllas i och skickas till våra myndigheter. När det gäller ert dödsbo så kan önskemål variera, därför städar vi på ett sätt som är anpassat efter just era önskemål. När ni kontaktar oss kommer ni att känna att ni får allt det stöd ni behöver för att ta er igenom en svår och utmanande fas i ditt liv. Våra medarbetare har erfarenhet av detta område och kommer att arbeta nära dig för att förstå din situation. Vi kan skräddarsy det mesta efter dina behov, så tveka inte att konkta oss.