Upptäck EcoQube – Den intelligenta radonmätaren för en hälsosam inomhusmiljö

Nu har villaägare möjlighet att enkelt ta ett betydande steg mot att säkerställa en hälsosam inomhusmiljö med hjälp av EcoQube, den nya intelligenta radonmätaren. Här är all information du behöver:

EcoQube är en banbrytande radonmätare som levererar dina första resultat på endast 10 minuter. Inom loppet av en timme kommer du att ha tillgång till en hel analys. Denna snabba process möjliggörs genom användning av patenterad teknik, vilket ger omedelbara, precisa och noggranna resultat i realtid.

EcoQube tar mätning av radon till en helt ny nivå, vilket skiljer sig från andra mätinstrument på marknaden. Den är konstruerad för att detektera 40 pulser per timme vid 50 Bq/m³, vilket är hela 30 gånger känsligare än den rådande branschstandarden.

EcoQube radonmätaren är enkel att använda. Den kopplas enkelt upp till ditt WiFi-nätverk och skickar säkert alla resultat direkt till din mobiltelefon. Med den medföljande appen, som är kompatibel med både Android och iOS, har du möjlighet att övervaka radonhalten i realtid, oavsett var du befinner dig eller när på dygnet det är. Det ger dig total kontroll över din inomhusmiljö och möjlighet att vidta åtgärder omedelbart om så krävs.

EcoQube imponerar inte bara med sin intelligens, utan även med sin stil. Den har en kompakt och modern design som diskret smälter in i ditt hem. Den är ungefär lika stor som din handflata och tar därmed med minimal plats.

Det bästa är att EcoQube erbjuder högkvalitativa resultat till ett överkomligt pris. För endast 2790 kr inklusive moms (eller 2232 kr exklusive moms) får du tillgång till den senaste teknologin för att övervaka och säkerställa din inomhusmiljö. EcoQube har inte bara fått positiva recensioner från användare, utan har även fått erkännande från branschen och teknikvärlden. Den har till och med inkluderats i TIMEs lista över de bästa uppfinningarna 2021 och har erhållit CES 2021 Innovation Awards Honoree-utmärkelsen.

Att säkerställa att din inomhusmiljö är fri från skadliga radonhalter är en viktig åtgärd för att skydda både din och din familjs hälsa. Med EcoQube får du inte bara snabba och precisa resultat, utan också möjligheten att övervaka radonhalten i realtid.

Beställ din EcoQube radonmätare nu för att säkerställa en trygg och säker inomhusmiljö för dig och din familj!