Vi anlitade en prisvärd städfirma i Norrköping för flyttstädning

Vi anlitade en prisvärd städfirma i Norrköping för flyttstädning

Vår flyttstädning var superbra. Letar du efter en prisvärd städfirma i Norrköping som oss? Våra vänner berättade för oss att Städfirma Sveriges kvalitet och pris är mycket bra. Fördelen med att ha en seriös städfirma i Norrköping som städade åt oss var befriande. Att boka online var också enkelt med ett sömlöst formulär – vi fick en offert inom en minut och priset var överraskande bra.

Vad ingår i Flyttstädning?

Inför städningen följde en checklista som vi fått från hyresvärden, som följdes till punkt och pricka. Efter inspektionen frågade hyresvärden oss vem som städade fastigheten så bra. Vi var nöjda med denna fråga och berättade namnet på företaget. Hyresvärden sa att han skulle anlita företaget i framtiden för att tipsa andra hyresgäster. Så vi kommer att anlita Städfirma Sverige om vi behöver en städfirma i framtiden. Vi har rekommenderat detta utmärkta företag till alla vi känner och allt gick smidigt från offerten till slutförandet av arbetet. Jag kan inte längre föreställa mig att göra städningen själv med risken att vi kanske inte kan uppfylla de höga kraven. Den stress vi kände när vi flyttade i försvann så snart vi bokade tjänsten. Vi kunde koncentrera oss på att komma till rätta i vårt nya hem.

Vad behövde tänka på innan städ?

Vi fick tydliga instruktioner om vad vi skulle tänka inför flyttstädningen.

Vi fick en lista:

  • Huset måste vara tomt.
  • Kyl och frys måste vara avstängda och isfria.
  • tejp och klistermärken ska tas bort
  • El ska ej vara avstängda så att arbetsutrustning kan användas, samt att varmvatten finns till städning

Dessa bra tips underlättade för oss. Elen avbokades två dagar före ankomst. Det hade varit tråkigt om det inte fanns el till dammsugare och belysning. Vårt betyg var full pott och vi sparade företagets kontaktuppgifter till nästa flytt.

MVH! Linus och Malin