Rekommenderat förfarande för inköp av länkar

Rekommenderat förfarande för inköp av länkar Länkar till hemsidan

Länkar är viktiga för att uppnå goda resultat vid sökmotoroptimering. Jag har själv över 20 års yrkeserfarenhet av att hjälpa företag att lyckas i sökmotorerna med hjälp av länkar.

Baserat på min rekommenderar jag följande länkvolymer per månad för små och medelstora webbplatser.

  • 4 nya länkar per månad (helst länkar till flera olika sidor på din webbplats).
  • 4-8 länkar till befintliga länkar och/eller dina egna satellitsidor (om du behöver mer kraft). Det finns inget enklare för att uppnå goda resultat med sökmotoroptimering.

Vem köper länkar?

De flesta av de länkuppdrag vi erbjuder är för stora e-handelsföretag som gör sitt eget SEO-arbete. SEO-företag och webbbyråer hjälper också sina kunder med sökmotoroptimering med hjälp av bra länkar.

Köpa länkar till din webbplats

Det naturliga målet för alla som har en webbplats är att göra den mer populär. Det finns miljontals webbplatser på World Wide Web. Med så många webbplatser är det inte lätt att få din webbplats uppmärksammad av många människor. De människor misslyckas dock med att allt är möjligt. Bakåtlänkar är lösningen för dem som letar efter sätt att sprida sin webbplats.

Stärk din närvaro på nätet med bra länkar

En webbplats kan inte skapas så att hela världen vet att den finns. Du behöver någon form av marknadsföring för att få folk att veta att webbplatsen finns. Bakåtlänkar hjälper till att låsa fler människor till din webbplats. Om andra webbplatser har länkar till din webbplats kommer detta att öka klickfrekvensen till din webbplats. Om din webbplats länkar till en mer populär webbplats kommer fler människor naturliga att besöka din webbplats också. En mycket viktig del av backlinking är att skapa rätt ankartext. Ankartexten är den text som det är mest troligt att man klickar på. När texten klickar på leder den till en annan webbplats. Därför bör texten väljas med stor effektivitet. Valet av texten bör motivera webbanvändarna att klicka på den omedelbart.

Därför är bakåtlänkarna viktiga!

Alla sökmotorer optimerar sina sökresultat enligt vissa regler som skapas av deras utvecklare. En ordentlig analys av detta program kan enkelt fastställa hur de fungerar. På samma sätt kan du också ta reda på hur sökmotorer fungerar. Du behöver inte vara programmerare för att identifiera det. Sunt förnuft gör det lätt att förstå: många sökmotorer, till exempel Google, ger utmärkta placeringar till webbplatser med många kvalitetsbacklänkar. Därför kommer dessa webbplatser naturligt att visa på första sidan av sökresultaten när en sökfråga skickas in.